Sommerkurs 2019 i uke 26, 24. – 28. juni.

Mer informasjon kommer.

 

 

 

 

intensivkurs

SOMMERKURS 2018 i uke 26, 25. -29. juni.

SOMMERKURS 2018

Uke 26, 25. – 29. juni.

Velkommen til sommerkurs 2018!

Vårt sommerkurs har også i år klasser både for deg som er på videregående nivå i dans, og for deg som ikke har danset så mye. Sommerkurset er en fin anledning til å prøve en ny dansestil, eller trene ekstra og lære nye koreografier i en stilart du kjenner fra før.                                                                      Sommerkurset er åpent for alle, også om du ikke har vært elev hos oss før.

På årets sommerkurs har vi klasser i moderne dans, jazzdans, hip hop, repertoar og samtidsdans.

Du kan melde deg på en eller flere klasser pr dag.

Deltar du på heldagskurs (4 klasser pr dag), så er lunsj inkludert i kursprisen.

Nivåer:

Nivå 1 passer for deg som er på begynner- eller litt øvet nivå.

Nivå 2 er for deg som har trent dans i flere år, og er på et øvet/avansert nivå.

Åpent nivå er for alle fra 10 år og oppover uansett tidligere danseerfaring.

Ta gjerne kontakt hvis du er usikker på hvilket nivå du skal melde deg på.

Nedre aldersgrense for å delta på sommerkurset er 10 år.

Fredag 29. juni kl 1600 blir det visning av de dansene som er innstudert i løpet av uken.

Familie og venner er velkommen!

Oversikt over timene:

Kurs nr. 1     – kl 0945-1045          – Moderne dans, nivå 1                – lærer: Virva

Kurs nr. 2     – kl 0945-1045          – Moderne dans, nivå 2                – lærer: Malin

Kurs nr. 3     – kl 1100-1200          – Jazzdans, nivå 1                            – lærer: Malin

Kurs nr. 4     – kl 1100-1200          – Jazzdans, nivå 2                            – lærer: Virva

Lunsj kl 1200-1245

Kurs nr. 5     – kl 1245-1345          – Hip hop, koreografi, åpent nivå        – lærer: Malin

Kurs nr. 6     – kl 1245-1345          – Samtidsdans, nivå 2                                – lærer: Ingeborg

Kurs nr. 7     – kl 1400-1530          – Samtidsdans, åpent nivå + strekk    – lærer:Ingeborg/Malin

Kurs nr. 8     – kl 1400-1530          – Repertoar, nivå 2 + strekk                  – lærer: Malin

 

Lunsj kl 1200-1245 er inkludert i prisen for de som går på heldagskurs.

Priser for 5 dager:

1 kurs pr dag á 60 min                 – kr 750

2 kurs pr dag á 60 min                  – kr 1200

1 kurs pr dag á 90 min                   – kr 990

2 kurs pr dag – 20 % rabatt

3 kurs pr dag – 30 % rabatt

Heldagskurs (3 x 60 min. + 1 x 90 min. pr dag) + lunsj – kr 2200

Vi tar i mot påmeldinger så lenge det er plass på kursene, og gjør oppmerksom på at påmelding er bindende etter 18. juni.

For påmelding – benytt påmeldingsskjema på vår hjemmeside, eller send e-post med kontaktinformasjon og ønskede kurs.

Asker dans og ballettskole

Erteløkka 19

1384 Asker

Tlf. 66 90 23 70

E-post: askerdan@online.no

www.askerdansogballett.no

www.facebook.com/Askerdansogballettskole

 

 

CIMG11915

 

IMG_1189svIMG_1202redsv

 

 

 

Kursbeskrivelser:

Jazzdans: Jazzdans er en dansestil som har røtter langt tilbake i tid. I dag brukes mest popmusikk i timene. Timene på sommerkurset vil inneholde oppvarming, trinn/teknikk og mye innstudering og koreografi. Antrekk er f.eks. tights og t-shirt, jazz-sko eller myke ballettsko.

Moderne dans: Moderne dans er en spennende og kraftfull danseform, som utfordrer kroppens bevegelsesmuligheter. Det brukes variert musikk i flere sjangere og mye instrumentalmusikk. Klassene på sommerkurset vil inneholde oppvarming, teknikk og trinnkominasjoner/koreografi. For å delta på nivå 1 i moderne dans kreves ingen forkunnskaper i dansestilen, men det vil være en fordel å ha trent noe klassisk ballett eller jazzdans. For å delta på nivå 2 må du være på et videregående nivå i moderne dans og ha meget god danseteknikk.Antrekk er f.eks. tights og t-shirt. Det brukes ikke sko i moderne dans.

Hip hop, åpent nivå: Hip hop blir i dag brukt som betegnelse for en danseform som er utfordrende, morsom og litt røff, og hvor man danser til funk og rap-musikk. Hip hop inneholder elementer fra forskjellige dansestiler, som for eksempel jazzdans, funk og breakdance. På sommerkurset består timen hovedsakelig av koreografi og innstudering av trinnkombinasjoner Antrekk: joggesko eller liknende (obs – innesko!) og ledig treningstøy som f.eks. t-shirt og joggebukse.

Repertoar nivå 2: I denne timen lærer du danser fra musikaler og/eller filmer. Du bør være på et øvet nivå i jazzdans eller andre dansetekniske fag for å delta på denne timen. Det anbefales å bruke jazz-sko. Vi ønsker at du har på sorte, ettersittende klær, f.eks. tights, jazzbukse, t-shirt, ballettdrakt.

Samtidsdans, åpent nivå: Komposisjon og skapende arbeid med dans. I denne timen jobber vi med improvisasjon og komposisjon. Det blir gitt individuelle oppgaver og gruppeoppgaver hvor deltakerne selv er med på å lage danser som fremføres på visningen den siste kursdagen. Åpent nivå i forhold til alder og danseferdigheter.                        Antrekk/ utstyr til timen: Treningsklær i elastisk stoff. Ha gjerne med en overdel med lange ermer, og underdel med lange ben, da vi kommer til å jobbe litt på gulvet gjennom timen. Vi jobber barbent eller med sokker.

Samtidsdans, nivå 2: I denne timen vil vi ha mye fokus på improvisasjonsteknikker og metoder for å videreutvikle din egen måte å danse på. Vi vil jobbe med kreative oppgaver, hvor vi også får kunnskap om verktøy for å lage dans og koreografi selv, og sammen med andre. Timen passer godt for deg som kjenner at du ønsker å satse videre på dans, og for deg som har lyst til å lære mer om improvisasjon og om å lage dans selv. Antrekk/ utstyr til timen: Treningsklær i elastisk stoff. Ha gjerne med en overdel med lange ermer, og underdel med lange ben, da vi kommer til å jobbe litt på gulvet gjennom timen. Vi jobber barbent eller med sokker.

Strekk: De siste klassene på dagen avsluttes med en 30-minutters økt med strekk og uttøying. Her får du strukket godt ut og spent av etter dagens dansetimer.

 

PEDAGOGER PÅ SOMMERKURSET 2018:

Malin S. Isaksen er utdannet fra Den Norske Balletthøyskolen (nå: Norges Dansehøyskole) med fordypning i jazzdans. Hun har videreutdanninger som «Dance teacher & practitioner training» og «Progressing Ballet Technique». I 2017/18 går hun på PPU ved KHiO og har praksis ved Edvard Munch Vgs. Malin har undervist ved bl.a. Follo Folkehøyskole, Schous Kulturstasjon, Slemmestad Turnforening og Asker dans & ballettskole. Ved sistnevnte underviser hun i dag i fagene jazz, moderne og musikaldans, i tillegg til å være kunstnerisk leder og koreograf for skolens to kompanigrupper. Hun har tidligere vært med i Hålogaland Teaters oppsetning av Bør Børson Jr, gjort koreografisk arbeid for Tv2 «Det store korslaget» og en rekke andre koreografiske verk for bl.a. Oslo Konserthus. På sommerkurset underviser hun i jazzdans, moderne dans, hip hop og repertoar.

Virva Suopohja – er utdannet danser og danselærer fra Finland, og har også utdanning fra Ballettakademiet i Gøteborg, med spesialisering innen jazzdans. Hun har i mange år arbeidet som freelance danser for ulike produksjoner, og som danselærer i Helsinki for Stepup School. I tre år konkurrerte hun for Team F hvor hun tre år på rad ble finsk mester og vant ett VM sølv (moderne dans/performing arts).  Hun er også utdannet sosionom, og bruker sin sosialpedagogiske kompetanse som et verktøy i danseundervisningen. Hennes timer har fokus på teknikk, musikalitet og danseglede! På sommerkurset underviser hun i Moderne dans og Jazzdans.

Ingeborg Bjerke Styve  –  har BA i Dans med PPU fra Universitetet i Stavanger og har også gått på Skolen for Samtidsdans. Hun har undervist blant annet på Øyer kulturskole og Lillehammer og Gjøvik dansesenter. Ingeborg er også aktiv som utøvende danser i dansekollektivet KOLLEKTIVNI. På sommerkurset underviser hun i Samtidsdans.

 

Ta kontakt hvis du har spørsmål angående sommerkurset.

Telefon 66 90 23 70, e-post: askerdan@online.no.

 

Click here to add your own text

Click here to add your own text