yoga

YOGAKURS VÅREN 2019:

YOGA FOR UNGDOM 10-16 år

Torsdager kl 1600-1645  – Kursavgift 2380 – 17 uker

Kursstart torsdag 17. januar.

Lærer: Bibbi Randen

Kursbeskrivelse: Yoga handler om pust og tilstedeværelse, ikke prestasjon. Alle kan gjøre yoga, med utgangspunkt i egen kropp og egne forutsetninger. Yoga kan være et verktøy for bedre å håndtere stress og mas, i tillegg til at praksisen gjør hver enkelt sterkere og mer myk og smidig. Det viktigste av alt er at yoga er gøy! I dette kurset vil hver enkelt bli godt kjent med klassiske yogastillinger, vi vil fokusere på pusten og hver time avsluttes med en god avspenning. Kurset tilpasses til hver enkelt deltaker.

Bibbi Randen er utdannet lærer i kommunikasjon og språk. Hun tok sin første lærerutdanning i yoga i 2012 og har fortsatt utdanningen innen yoga etter dette. Hun har undervist yoga på Sats Elixia Asker like lenge. Hun har tatt Greville Henwoods «Groovy Yoga kurs» (2015), som er et kurs for å undervise barneyoga samt er sertifisert barneyogalærer fra Oslo Yoga (2017). Bibbi har undervist i barneyoga på SatsElixia Asker, på ulike SFO i Asker samt ungdomsyoga ved Asker Dans og Ballettskole.

*********** 

DYNAMISK YOGA, litt øvet nivå

Onsdager kl 2015-2130 – Kursavgift kr 3135 – 19 uker

Kursstart 16. januar.

Lærer: Trude Kristin Eidtang

Dette er et kurs for deg som har noe erfaring med dynamisk yoga og kjenner til grunnelementer som solhilsen og ujaii-pust. Undervisningen er i stor grad flytbasert.
Kurset henter inspirasjon fra Ashtanga, Vinyasa, Klassisk yoga og Yin-yoga. Vi utforsker ulike sekvenser og kombinasjoner, samt noen av de mer avanserte yogastillingene, eksempelvis armbalanse-asanas, som krever både styrke, balanse og fleksibilitet. Vi gjør også myke og rolige øvelser som innledning og avrunding av timene.
Det legges vekt på koordinasjon av pust og bevegelse og en gradvis progresjon.
Yoga øker fleksibilitet og kroppsbeherskelse, og kan være et godt supplement til dans eller annen trening.
Du bør være i normalt god form og ikke ha spesielle skader, da kurset ikke er tilrettelagt for dette.

Trude Eidtang er internasjonalt godkjent yogalærer i Hatha Flow Yoga fra nederlandske Ekhart Yoga (RYT200). Hun har også studert Klassisk yoga ved Yogaskolen i Norge (200t), Ashtanga med Schirin Zorriassateiny/ Marisa Van Vuuren,  Restoratives med Donna Fahri og Alignment Principles med Mark Stephens. Hun har en teacher training i Ansiktsyoga etter Annelise Hagens ”The Yoga Face Methode” og tar våren 2019 en fordypning i Yin Yoga med Kassandra Reinhardt (RYT30).
I tillegg har hun grunnleggende kurs i Yogamassasje fra Axelsons Body Work School og bakgrunn fra dans både som utøver og instruktør.
Trudes yoga er dynamisk og flytbasert, med innslag av klassiske asanas og yin-elementer. Hun vektlegger koordinering av pust og bevegelser og en gradvis progresjon i takt med egne forutsetninger.
Se mer informasjon om Trude og hennes øvrige kurs på http://villmarksyoga.no. 

 

For påmelding til yogakurs og spørsmål – tlf 66 90 23 70 eller e-post: askerdan@online.no. Det ligger også påmeldingsskjema på den øverste menylinjen under påmelding.