intensivkurs

SOMMERKURS 2019 i uke 26, 24. -28. juni.

Velkommen til sommerkurs 2019!

Vårt sommerkurs har også i år klasser både for deg som er på videregående nivå i dans, og for deg som ikke har danset så mye. Det blir også to timer på avansert nivå på kvelden (mandag-torsdag). Sommerkurset er en fin anledning til å prøve en ny dansestil, eller trene ekstra og lære nye koreografier i en stilart du kjenner fra før.

Sommerkurset er åpent for alle, også om du ikke har vært elev hos oss før. Nedre aldersgrense for å delta på sommerkurset er 10 år.

På årets sommerkurs har vi klasser i samtidsdans, jazzdans, hip hop, musikaldans og moderne dans.

Du kan melde deg på en eller flere klasser pr dag. Deltar du på heldagskurs (4 klasser pr dag) mandag til fredag, så er lunsj inkludert i kursprisen.

Nivå 1 passer for deg som er på begynner- eller litt øvet nivå.

Nivå 2 er for deg som har trent dans i flere år, og er på et øvet/avansert nivå.

Avansert nivå er for deg som har trent i mange år og er på et danseteknisk høyt nivå

Ta gjerne kontakt hvis du er usikker på hvilket nivå du skal melde deg på.

Fredag 28. juni kl 1600 blir det visning av de dansene som er innstudert i løpet av uken. Familie og venner er velkommen!

Oversikt over timene og kursavgift:

Kurs nr. 1     – kl 0945-1045          – Jazzdans, nivå 1                         – lærer: Anja

Kurs nr. 2     – kl 0945-1045          – Samtidsdans, nivå 2                   –lærer: Ingeborg

Kurs nr. 3     – kl 1100-1200          – Samtidsdans, nivå 1                  – lærer: Ingeborg

Kurs nr. 4     – kl 1100-1200          – Jazzdans, nivå 2                          – lærer: Anja

Lunsj kl 1200-1245

Kurs nr. 5     – kl 1245-1345          – Hip hop, nivå 1                            – lærer: Ingeborg

Kurs nr. 6     – kl 1245-1345          – Musikaldans, nivå 2                    – lærer: Malin

Kurs nr. 7     – kl 1400-1530          – Hip hop nivå 2 + strekk               –lærer: Ingeborg/Malin

Kurs nr. 8     – kl 1400-1530          – Musikaldans, nivå 1 + strekk    – lærer: Malin

Kurs nr. 9     – kl 1700-1800          – Moderne dans, avansert nivå  – lærer: Malin

Kurs nr. 10   – kl 1800-1900          – Jazzdans, avansert nivå           – lærer: Malin

 

Lunsj kl 1200-1245 er inkludert i prisen for de som går på heldagskurs.

Kursavgift:

1 kurs pr dag á 60 minutter, 5 dager      – kr 790

2 kurs pr dag á 60 minutter, 5 dager       – kr 1260

1 kurs pr dag á 90 minutter, 5 dager       – kr 1050

1 kurs pr dag á 60 minutter, 4 dager       – kr 630

2 kurs pr dag á 60 minutter, 4 dager       – kr 1010

2 kurs pr dag – 20 % rabatt

3 kurs pr dag – 30 % rabatt

Heldagskurs (3 x 60 min. + 1 x 90 min. pr dag i 5 dager) + lunsj – kr 2300

Vi tar i mot påmeldinger så lenge det er plass på kursene, men gjør oppmerksom på at påmelding er bindende etter 17. juni.

 

Asker dans og ballettskole

Erteløkka 19

1384 Asker

Tlf. 66 90 23 70

E-post: askerdan@online.no

www.askerdansogballett.no

www.facebook.com/Askerdansogballettskole

 

 

CIMG11915

 

IMG_1189svIMG_1202redsv

 

 

 

Kursbeskrivelser:

Jazzdans: Jazzdans er en dansestil som har røtter langt tilbake i tid. I dag brukes mest popmusikk i timene. Timene på sommerkurset vil inneholde oppvarming, trinn/teknikk og mye innstudering og koreografi. Antrekk er f.eks. tights og t-shirt, jazz-sko eller myke ballettsko.

Samtidsdans: Timen baseres på moderne dans, men inneholder komposisjon, improvisasjon og skapende arbeid med dans. Det blir gitt individuelle oppgaver og gruppeoppgaver hvor deltakerne selv er med på å lage danser som fremføres på visningen den siste kursdagen. Antrekk/ utstyr til timen: Treningsklær i elastisk stoff. Ha gjerne med en overdel med lange ermer, og underdel med lange ben, da vi kommer til å jobbe litt på gulvet gjennom timen. Vi jobber barbent eller med sokker

Moderne dans: Moderne dans er en spennende og kraftfull danseform, som utfordrer kroppens bevegelsesmuligheter. Det brukes variert musikk i flere sjangere og mye instrumentalmusikk. Klassene på sommerkurset vil inneholde oppvarming, teknikk og koreografi. Timen på sommerkurset er på avansert nivå.

Hip hop: Hip hop blir i dag brukt som betegnelse for en danseform som er utfordrende, morsom og litt røff, og hvor man danser til funk og rap-musikk.
Hip hop inneholder elementer fra forskjellige dansestiler, som for eksempel jazzdans, funk og breakdance. På sommerkurset består timen hovedsakelig av koreografi og innstudering av trinnkombinasjoner Antrekk: joggesko eller liknende (obs – innesko!) og ledig treningstøy som f.eks. t-shirt og joggebukse.

Musikaldans: Timene på sommerkurset inneholder oppvarming, trinn/teknikk, trinnkombinasjoner og koreografi med utgangspunkt i kjente musikaler. Det blir innstudert en dans i løpet av uken, som fremføres på visningen den siste dagen.  På nivå 2 bør du har god basisteknikk i jazzdans for å følge timen. Vi ønsker at du har på sorte, ettersittende klær, f.eks. tights, jazzbukse, t-shirt, ballettdrakt. Det anbefales å bruke jazz-sko i disse timene.

Strekk: Klassene kl 1400-1530 avsluttes med en felles 30-minutters økt med strekk og uttøying. Her får du strukket godt ut og spent av etter dagens dansetimer.

PEDAGOGER PÅ SOMMERKURSET 2019:

Ingeborg Bjerke Styve  –  har 4-årig BA i Dans med PPU fra Universitetet i Stavanger og har også gått på Skolen for Samtidsdans. Hun har undervist blant annet på Øyer kulturskole og Lillehammer og Gjøvik dansesenter, og er en av våre faste lærere. Ingeborg er også aktiv som utøvende danser i dansekollektivet KOLLEKTIVNI. På sommerkurset underviser hun i Samtidsdans og Hip hop.

Anja Karlsvik Rekaa– er utdannet ballettpedagog fra Statens balletthøgskole, pedagoglinjen. Hun har undervist ved ballettskolen tidligere, og har det siste året vært tilbake som vikar på ulike klasser. Anja har lang erfaring som pedagog og koreograf, og har undervist på flere private ballettskoler, og for tiden også på SFO på Bondi skole blant annet. På sommerkurset underviser Anja i jazzdans.

Malin S. Isaksen er utdannet fra Den Norske Balletthøyskolen (nå: Norges Dansehøyskole) med fordypning i jazzdans og har i tillegg PPU ved KHiO. Malin har undervist ved bl.a. Follo Folkehøyskole, Edvard Munch vgs og Asker dans & ballettskole. Ved sistnevnte underviser hun i dag i fagene jazz, moderne og musikaldans m.m. og er kunstnerisk leder og koreograf for skolens to kompanigrupper. På sommerkurset underviser hun i jazzdans, moderne dans og musikaldans.

 

 

Ta kontakt hvis du har spørsmål angående sommerkurset.

Telefon 66 90 23 70, e-post: askerdan@online.no.

 

Click here to add your own text

Click here to add your own text