intensivkurs

SOMMERKURS 2020 i uke 26, 22. -26. juni.

Vi arrangerer sommerkurs i uke 26, 22.-26. juli. Mer informasjon og timeplan kommer snart. 

 

Asker dans og ballettskole

Erteløkka 19

1384 Asker

Tlf. 66 90 23 70

E-post: askerdan@online.no

www.askerdansogballett.no

www.facebook.com/Askerdansogballettskole

 

 

CIMG11915

 

IMG_1189svIMG_1202redsv

 

 

 

Kursbeskrivelser:

Jazzdans: Jazzdans er en dansestil som har røtter langt tilbake i tid. I dag brukes mest popmusikk i timene. Timene på sommerkurset vil inneholde oppvarming, trinn/teknikk og mye innstudering og koreografi. Antrekk er f.eks. tights og t-shirt, jazz-sko eller myke ballettsko.

Samtidsdans: Timen baseres på moderne dans, men inneholder komposisjon, improvisasjon og skapende arbeid med dans. Det blir gitt individuelle oppgaver og gruppeoppgaver hvor deltakerne selv er med på å lage danser som fremføres på visningen den siste kursdagen. Antrekk/ utstyr til timen: Treningsklær i elastisk stoff. Ha gjerne med en overdel med lange ermer, og underdel med lange ben, da vi kommer til å jobbe litt på gulvet gjennom timen. Vi jobber barbent eller med sokker

Moderne dans: Moderne dans er en spennende og kraftfull danseform, som utfordrer kroppens bevegelsesmuligheter. Det brukes variert musikk i flere sjangere og mye instrumentalmusikk. Klassene på sommerkurset vil inneholde oppvarming, teknikk og koreografi. Timen på sommerkurset er på avansert nivå.

Hip hop: Hip hop blir i dag brukt som betegnelse for en danseform som er utfordrende, morsom og litt røff, og hvor man danser til funk og rap-musikk.
Hip hop inneholder elementer fra forskjellige dansestiler, som for eksempel jazzdans, funk og breakdance. På sommerkurset består timen hovedsakelig av koreografi og innstudering av trinnkombinasjoner Antrekk: joggesko eller liknende (obs – innesko!) og ledig treningstøy som f.eks. t-shirt og joggebukse.

Musikaldans: Timene på sommerkurset inneholder oppvarming, trinn/teknikk, trinnkombinasjoner og koreografi med utgangspunkt i kjente musikaler. Det blir innstudert en dans i løpet av uken, som fremføres på visningen den siste dagen.  På nivå 2 bør du har god basisteknikk i jazzdans for å følge timen. Vi ønsker at du har på sorte, ettersittende klær, f.eks. tights, jazzbukse, t-shirt, ballettdrakt. Det anbefales å bruke jazz-sko i disse timene.

Strekk: Klassene kl 1400-1530 avsluttes med en felles 30-minutters økt med strekk og uttøying. Her får du strukket godt ut og spent av etter dagens dansetimer.

PEDAGOGER PÅ SOMMERKURSET 2020:

 

Ta kontakt hvis du har spørsmål angående sommerkurset.

Telefon 66 90 23 70, e-post: askerdan@online.no.

 

Click here to add your own text

Click here to add your own text