yoga

 

YOGAKURS VÅREN 2024: 

””””””””””””””””’

YOGA FOR UNGDOM 10-16 år

Tirsdager kl 1615-1715  – Kursavgift 2880 – 17 uker

Kursstart tirsdag 16. januar. 

Lærer: Bibbi Randen

Kursbeskrivelse: Yoga handler om pust og tilstedeværelse, ikke prestasjon. Alle kan gjøre yoga, med utgangspunkt i egen kropp og egne forutsetninger. Yoga kan være et verktøy for bedre å håndtere stress og mas, i tillegg til at praksisen gjør hver enkelt sterkere og mer myk og smidig. Det viktigste av alt er at yoga er gøy! I dette kurset vil hver enkelt bli godt kjent med klassiske yogastillinger, vi vil fokusere på pusten og hver time avsluttes med en god avspenning. Kurset tilpasses til hver enkelt deltaker.

Bibbi Randen er utdannet lærer i kommunikasjon og språk. Hun tok sin første lærerutdanning i yoga i 2012 og har fortsatt utdanningen innen yoga etter dette. Hun har undervist yoga på Sats Elixia Asker like lenge. Hun har tatt Greville Henwoods «Groovy Yoga kurs» (2015), som er et kurs for å undervise barneyoga samt er sertifisert barneyogalærer fra Oslo Yoga (2017). Bibbi har undervist i barneyoga på SatsElixia Asker, på ulike SFO i Asker samt ungdomsyoga ved Asker Dans og Ballettskole.

*********** 

YOGA FOR UNGDOM OG VOKSNE – kurset er ikke på timeplanen våren 2024

Bli med på yoga!

Hos oss kan du følge et yogakurs over tid i en fast gruppe. Dette gir større mulighet for fordypning og utvikling enn for eksempel drop-in timer. På kurset får du tett oppfølging og personlig veiledning av lærer med bred utdanning og lang erfaring.

Trudes yoga er dynamisk og flytbasert, med innslag av klassiske asanas og yin-elementer. Hun vektlegger koordinasjon av pust og bevegelser og en gradvis progresjon i takt med egne forutsetninger.

Kurset passer for alle, enten du er stiv, myk, svak eller sterk, om du er nybegynner eller mer erfaren. Timene inneholder varierte øvelser, som blir tilpasset til hver enkelt deltaker. En fordel ved å delta på kurs er at du får god anledning til å bli kjent med og utvikle deg i yoga i ditt eget tempo.

Regelmessig yogatrening kan bidra til at man føler seg bedre i kropp og sinn, og at man opplever mer ro. I tillegg utvikles mer fleksibilitet, styrke og økt grad av kroppsbeherskelse og -bevissthet. Yoga kan være et godt supplement til dans eller annen trening.

 

For påmelding til prøvetimer og spørsmål – tlf 66 90 94 70 eller e-post: marianne.schwarz@asker.kommune.no.

For påmelding gå inn på www.askerkulturskole.no og fyll ut påmeldingsskjema/søknad om plass.